De nieuwe vloer zorgt voor verfrissing

De nieuwe vloer zorgt voor verfrissing

11 augustus 2020 0 Door Tijn

Het voorjaar staat weer voor de deur en dat betekent dat men weer veel extra vrije dagen hebt. Voorheen konden we in deze tijd van het jaar nog leuke uitstapjes maken, alleen is dat nu in deze periode even niet mogelijk. Daarom kiest men ervoor om de vrije dagen thuis door te brengen. Maar er zijn ook nog mensen die ervoor kiezen om de vrije dagen productief te besteden. Zo is het nu de uitgelezen mogelijkheid om wat uitgestelde klusjes in en rondom het huis toch maar op te pakken. Men heeft nu wat extra tijd om te verbouwen of om wat aanpassingen door te voeren die zal al een tijd geleden wilde doen. Zo kiezen mensen ervoor om bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken te plaatsen of doen ze een ander klusje zoals het schilderen van de muren in een nieuwe kleur. Het zijn een paar voorbeelden waar je zelf ook mee aan de slag zou kunnen gaan. Zelf heb ik gekozen om een nieuwe vloer te gaan kopen, want daar was het wel weer de hoogste tijd voor. Het is niet perse een kleine klus, want het kost erg veel moeite en ook veel tijd. Maar ach, het moest toch een keer gebeuren en nu had ik wat extra vrije tijd. Het kwam mij nu het beste uit, want ik heb wat extra vrije dagen en ook zit het weer nu even goed mee. Hieronder zal ik je daar wat meer over uitleggen en vertellen hoe ik het allemaal heb aangepakt.

Een goede start gemaakt

Voor het leggen van een nieuwe vloer was ik echter wel afhankelijk van het weer. Nu de lekkere zomerdagen zijn aangebroken, is het eigenlijk de uitgelezen mogelijkheid om mijn vloer te gaan vervangen. Ik moest namelijk eerst al mijn meubels en alle andere spullen even tijdelijk buiten stallen. De vloer moest vrij zijn van spullen, zodat ik goed aan de slag kon gaan. Eerst heb ik mijn oude vloer eruit gesloopt en ervoor gezorgd dat de ondergrond helemaal kaal was. Vervolgens ben ik langs de bouwmarkt gegaan om wat ondervloeren te kopen. Het is verstandig om eerst ondervloeren te plaatsen, voordat je aan de slag gaat met het leggen van de nieuwe vloer. De ondervloer lag er binnen een uurtje al helemaal in. Ik ben hard van start gegaan en gelijk erg veel werk verzet. Nu eenmaal de ondervloer erin lag, kon ik gaan beginnen met het leggen van de nieuwe vloer. Maar gelukkig hoefde ik dat niet zelf te doen, want ik heb gebruik gemaakt van een handige aanbieding.

Een goede aanbieding

Toen ik online op zoek ben gegaan naar een nieuwe vloer, ben ik terecht gekomen op een interessante aanbieding. Ik zag een advertentie met laminaat all-in met leggen en dat trok erg mijn aandacht. Als ik dus een nieuwe vloer zou kopen, zouden zij deze er ook gratis voor mij inleggen. Vervolgens hoefde ik daar niet meer verder lang over na te denken, dus ik had gelijk maar contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Binnen een uurtje lag na de ondervloer ook mijn nieuwe laminaatvloer in mijn woning, echt ideaal!