Breng thuis meer sfeer aan

Breng thuis meer sfeer aan

4 juni 2020 0 Door Tijn

Je kunt op veel verschillende manieren aanpassingen doorvoeren zodat je wat meer sfeer aanbrengt in je huis. Je zou kunnen denken aan een andere kleur voor op je muren of je zou een andere inrichting kunnen bedenken. Het is belangrijk om van tevoren genoeg inspiratie op te doen, zodat je genoeg ideeën hebt voor een eventuele verandering. Er zijn genoeg plekken waar je inspiratie op kunt doen, zoals op verschillende websites, in diverse magazines of in verschillende woonwinkels en bouwmarkten. Ga dus vooral op pad en doe zo veel mogelijk inspiratie op. Verder is het belangrijk om altijd nieuwe dingen te proberen, zodat je beter weet wat je wel leuk vindt en wat je niet leuk vindt. Als je eenmaal erachter bent gekomen wat voor stijl en sfeer je wilt aanbrengen, kan je gaan beginnen met een paar klusjes. Echter hoef je voor een nieuwe stijl of een nieuwe sfeer geen drastische veranderingen door te voeren, maar dat kun je ook bereiken met het doen van kleine aanpassingen.

Op het gebied van verlichting

Er zijn op het gebied van verlichting ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Het is leuk om hier eens naar te kijken en om wat nieuwe dingen uit te proberen. De impact van de verlichting op een woning wordt vaak nog onderschat, maar deze impact kan echt enorm zijn. Het kan de sfeer van een ruimte maken of kraken. Vooral als je nog over de standaard verlichting beschikt, kan het verstandig zijn om deze een keer te vervangen voor een nieuwe soort verlichting. Het soort verlichting dat de laatste jaren vooral in trek is zijn de led panelen of de led spotjes. Het is een vorm van verlichting dat erg mooi licht geeft, maar het is ook een vorm van verlichting dat over het algemeen het meest energiezuinig is. Je kunt er veel stroom mee besparen en uiteindelijk zal je er ook veel geld mee besparen. Ga dus vooral eens op zoek naar de verschillende mogelijkheden van led verlichting en kijk wat het beste bij je woning past.

Hiervoor heb ik gekozen

Zelf had ik eerst ook nog de standaard lampen in mijn woning en nooit verder gekeken naar wat er nog meer mogelijk was. Toch besloot ik om eens te kijken naar het aanbod van led verlichting. Ik was op zoek naar een optie voor de plafond verlichting. In mijn zoektocht ben ik uiteindelijk uitgekomen bij led paneel 60cm en dat bleek het beste bij mijn woning te passen. Het geeft ontzettend mooi licht dat ik handmatig kan aanpassen en daarnaast bespaar ik er ook een hoop energie mee!